Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Isıcamlı Cam Balkon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Neler ? 


Öncelikle cam balkon sisteminde kullanılan Isı Camın gerçekten bir Isı Cam olup olmadığını teyit etmeniz gerekmektedir. Gerçek Isı Camın özellikleri www.canercambalkon.com adresinde belirtilmiştir. Sadece camları Isı Cam olan Cam Balkon modelleri yeterli ısı tasarrufunu sağlayamazlar. Bu nedenle tüm sistemin ısı yalıtımına uygun olup olmadığına, kullanılan malzemelerin yalıtım özelliklerine dikkat edilmelidir. Isı Camlı Cam Balkonların montaj aşaması çok daha özenli ve titiz olmalıdır. Cam balkonunuzun kenarlarından içeriye soğuk ya da sıcak havanın olabildiğince az girmesi hayati önem taşımaktadır. Bu nedenle montajda deneyimli firmalarla çalışmaya özen göstermelisiniz.

Isı Camlı Cam Balkon Sistemleri Kusursuz Isı Sağlıyor Mu ?

Cam sistemleri diğerlerinden farklı olarak hazırlanmakta olup sizlere düşündüğünüz yalıtımı sağlamaktadır. Sıradan yapılan ürünlerde kullanılmakta olan camların kalınlığı 8mm dir. Bu sizlere yeteri kadar ısı sağlamıyor olabilir. Bunun için bu yazımızda yer almaktasınız. Sıradan yapılan ürünlerimiz 8mm camlar verilen ölçülere nazaran kesilir bu esnada bildiğmiz sıradan camdan ibaret oluyorlar. Peki ya sonra ne oluyor bu camlara. Kesim işlemi bittikten sonra rodaja alınan camların keskin insan eline zarar vericek olan köşeleri rodaj makinasına sokularak keskin alanlar paklanıyor. Bu kadar mı yapılan işlemler. Hayır !

Rodaj işlemi biten ürün daha sonrasında yüksek derecelere ulaşmakta olan Temperleme makinasına atılmakta ve bu süreçte cam pişmektedir. Sürekli olarak ısıya maruz kaldığı için bilindik üzere araba camlarına dönüşme işlemi bitiyor ve cam Temperli olarak çıkma işlemini tamamlıyor. Ama bu sizlere yeterli ısı yalıtımını sağlamıyor ve bizler bu camların yerine çiftcamlı olarak kullanıyoruz. Sizlere en iyi şekilde Cam Yalıtımı sağlıyoruz.

Merak Ettiklerinizle İlgili Detaylı Bilgi İçin Bizimle İletişime Geçebelirsiniz.