Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Pencere Soğuk Önleyici Sistemler


Motorlu panjur sistemlerinin bel kemiğini oluşturan panjur lamelleri uygulanacak alanlara ve kullanım amaçlarına göre değişir.
Otomatik panjur lamelleri alüminyum profillerden oluşur. İç kısmı poliüretan dolguludur. Alüminyum lameller kullanılacak alan ve sistemlere göre farklı ebatlarda kullanılır.

39’luk Alüminyum  panjur lamelleri

39’luk serisi genelde ev ve küçük ölçekli alanlarda kullanılır. Daha hafif ve ev pencerelerinde daha estetik görünmesini sağlar.

56’lık Alüminyum  panjur lamelleri

56’lık serisi Ev  ve işyerlerinde kullanılır, orta ölçekli ve geniş alanlar için kullanılır. Daha dayanıklı, yükü daha rahat çekmesi ve rüzgara karşı dirençli olması içindir.

77’lik Alüminyum  panjur lamelleri

77’lik serisi İşyeri, mağaza, depo ve garaj kapılarında kullanılır. Yüksek ve geniş alanlar için en ideal alüminyum lamel sistemidir. Daha kalın ve daha dolguludur. Hırsıza karşı güvenlik amaçlı olarak yapılır.
Her sistemin yapılış amacı farklıdır. Elbette istediğiniz seriyi seçebilirsiniz her alanda uygulanabilirler.

Otomatik panjur özellikleri

Alüminyum panjurlar, konutlarınızı  yağmur, kar, güneş ışınları gibi dış etkenlere karşı korur.  Isı ve ses yalıtımını sağladıkları gibi pencerelerinizin de ömrünü uzatır.  Panjur paletlerinin en alt sırasına takılan lastikler, toz ve rüzgar girişini keser.    Alüminyum panjurlar,  yapılara güvenliğin yanı sıra estetik görünüm de kazandırırlar


•    Buton veya kumanda ile kontrol edilebilme özelliği
•    İstenilen sayıda uzaktan kumanda
•    Kapanma sırasında herhangi bir engelle karşılaşılması durumunda, hareketi tersine çeviren emniyet fotoseli
•    %40’a kadar ısı yalıtımı
•    10 desibele kadar ses izolasyonu
•    Dışarıdan açılamayan panjur kanatları ile hırsızlığa karşı güvenlik
•    Elektrik kesintilerinde manuel açma özelliği
•    Her cephe ve mimari yapıya uygulanabilirlik
•    Paslanma sorunu olmayan alüminyum malzeme
•    Yan dikme içerisinde, açma/kapama sırasında sesleri minimuma çeken kıl ve lastik fitiller
•    Sessiz çalışma özelliğiyle avantaj sağlayan tüp motorlar

Soğuktan Korunmak İçin Ne Yapılır? Kullanıcı Yorumları

Orta gelirli aile cocuklari icin cocuk olmayi animsatan olay.gunumuzde pimapen,plastik dograma,isicam ciktigi icin artik sadece günümüzde uygulaniyo olsa da eskiden cok populerdi bu,sari sungerler,hatta bunun reklami bile ciktiydi ya,isi yalitimi saglayan sungerler,silikonla yapistirilan,sonra sektor yavas yavas gelisti gunumuze geldi.
peder alir gelirdi bunlar ilk basta yapistirilmaya kasilirdi ama cikardi,sonra bakti olmuyo cekci civiyi kapar pazar sabahi pata kute cakardi bunlari kapiya pencereye peder.
bunu bi alt turevi posetle ortmek pencerenin etrafini,yagmur girmesin diye,insaatlarda calisanlar tahtayla,kartonla kapatirlar cunku camlari bile yoktur adamlarin.

Kaynak
eksısozluk.com