Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

PVC malzemeden üretilmekte olan panjur ve kepenk sistemleri eviniz için estetik bir görünüm sağlayarak mimari değerini yükseltirken, güneş ışınlarına karşı sağladığı koruma ve hırsızlık güvenliği açısından sunduğu avantajlarla kullanıcısına çeşitli faydalar sağlamaktadır.

Panjur sistemleri, kutusu içerisinde bulunan yalıtım malzemeleri sayesinde %30′a varan ısı tasarrufu sağlamaktadır. Fırat panjur sistemlerini kullanan müşterilerimiz ek olarak ödediği panjur fiyatları bir süre sonra sağladığı ısı yalıtımı sayesinde amorti etmekte. Ayrıca PVC panjur sistemleri, diğer malzemelerden üretilen panjur sistemlerine göre panjur fiyatları ve uzun ömürlülük açısından çok daha avantajlıdır.


Panjur sistemleri, evinizin görünümünü değiştiren ve doğallık katan estetik bir yapıya sahiptir. Kepenk sistemleri de, panjur sistemleri gibi yalıtım açısından pencerenize değer katmaktadır. Aynı şekilde PVC kepenk sistemleri diğer malzemelerden üretilen kepenk sistemlerine göre kepenk fiyatları açısından avantaj sağlamaktadır. Fırat, üretmekte olduğu pvc pencere ve pvc kapı sistemleri içerisinde panjur sistemleri ve kepenk sistemlerini de üretmektedir.