Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Alüminyum Profil Sektörü İçerisinde Öncü Firma


Alüminyum Profil Sektörü içerisinde geçmişten gelen deneyim ve tecrübelerimiz ile hizmet veren firmamız kaliteli hizmeti ile en çok tercih edilenler arasında en başta yer almaktadır. Üretilen tüm profiller müşteri memnuniyeti çerçevesi içerisinde hazırlanmakta. Alüminyum profil daha çok inşaat alanlarında tercih edildiği gibi dekorasyon işlerinde de ön planda kullanılmaktadır. Hafif olmasından ve uzun süreli kullanıma imkan vermesinden dolayı sektör de kendisine yer bulmaktadır. Firmamız tüm bu hizmet içeriğini kurumsal ilklere bağlı olarak vermektedir. Bundan dolayı sizde hizmet almak istediğinizde garanti kapsamı içerisinde ayrıcalıklı olarak yararlanabilirsiniz. Firmamız müşteri memnuniyetine önem vererek çalışmalarını sürdürmekte olup bu hizmetini de alanında uzman kadrosu ile değerli müşterilerimize vermekteyiz.

Alüminyum Profil Sektöründe Teknik Detay

Firma bünyemizde 36 adetten fazla alüminyum profil bulunuyor. Tercihlerinize bağlı kataloglarımızdan olarak seçim yaparak kullanım sağlayabilirsiniz. Duşa kabindencam balkon iskelet sistemine kadar kullanılan bu profiller kalite kavramı içerisinde size sunuluyor. Ürünlerinizden yararlanmak istediğinizde kurumsal müşteri hizmetlerimize ulaşım sağlayabilirsiniz. Üretilen profiller kullanışlı olmakla beraber kalitesi ile de ön planda yer alır. Dekorasyon işlerinde de aktif olarak kullanılan bu ürünler sayesinde görsel şıklığı da yakalayabilirsiniz. Özel bir alanda üretim yapılmakta olup profesyonel bir alt yapı çalışması ürünler sektöre sunulmaktadır. Ayrıca firmamızın fiyat politikası ekonomik olarak belirlenmiştir.

Alüminyum Profil Sektöründe Neden Biz 

Üretim aşamasında kullanılan tüm malzemeler kaliteli olarak üretilmektedir. Ayrıca alüminyum profil içeriğinde sağlığa zararlı herhangi bir etken madde bulunmuyor. Bundan dolayı güven içerisinde kullanım sağlayabilirsiniz. Firmamız sadece profil konusunda değil diğer profil segmentindeki tüm ürünler konusunda da müşterilerine yardımcı olmaktadır. Sektörün ihtiyacı olan ürünleri profesyonel çerçeve içerisinde hazırlayarak sunan firmamız her ürünü garanti kapsamı içerisine almaktadır. Hırdavat aksesuarları konusunda da firmamızdan destek alabilirsiniz. Profiller daha çok pencerelerde kullanılıyor. Pencerelerin iskelet kısmının kaliteli olarak tasarlanması için gerekli olan alt yapı çalışması kurumsal ilkelere bağlı olarak veriliyor. İç mekanlarda da profiller kullanılıyor. Daha çok sürme cam iskeletinde tercih ediliyor. Tüm bu ayrıntılar firmamızın bünyesinde profesyonel çerçeve içerisinde yer alıyor.


Alüminyum Profil Kullanım Alanlarına Bakış


Alüminyum Profil Kullanım Alanları: İnşaat ve yapı sektöründe geniş bir kullanıma sahip yapı malzemesinden birisi de alüminyum profil olmaktadır. Isıya dayanıklı olan alüminyum profil malzemelerinin aynı zamanda elastik bir yapı özelliği sayesinde kolay şekil alabilmesi, elektriği ve ısıyı kolayca iletebilmesi, hava şartlarına; sıvı ve gaz kaçaklarına karşı dayanıklı olması alüminyum profil malzemelerinin kullanım alanının sürekli genişlemesine ortam hazırlamaktadır. Yağmur ve kar gibi olumsuz hava şartlarına karşı büyük bir direnç gösterebilen bu profil malzemeleri bahsi geçen özellikleri sayesinde özellikle dış cephe yapısında çok yaygın bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır.

Alüminyum Profillerin Kullanım Alanları Nerelerdir?

Bünyesinde birçok kullanım kolaylığı sağlayacak özellikleri barındıran alüminyum profil malzemeleri bu özellikler doğrultusunda yağı ve inşaat sektörünün birçok alanında tercih edilirken kullanılabilirliği, uzun ömürlü ve dayanıklı oluşu da kalitesini iki kat daha arttırmaktadır. Alüminyum profiller; zeminlerin döşenmesinde, zemin boşluklarının doldurulmasında kullanılabildiği gibi aynı zamanda cam balkon mekanizmalarından su ve hava geçişini engellemek amacı ile cam balkon sistemlerinde, cam kapılarda köşe dönüşlerinde, sanayi ve ev tipi panjur üretimlerinde, evlerin giriş merdivenlerinin iskelet yapısında, merdiven korkuluklarında, balkon korkuluklarında, havuzların kenarlarına yapılan korkularda, bölme duvar işlerinde, pencerelerin ve kapıların açılıp kapanmasını sağlamak amacı ile ve çelik kapı kasalarında sık sık kullanılan yapı elemanları olmaktadır.

Alüminyum Profil Kullanım Alanları: Alüminyum Profillerin Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Kullanım alanı bu kadar geniş olan alüminyum profil malzemelerinin yapı ve inşaat sektöründe bu kadar yaygın olmasının temel sebebi barındırdığı özellikler sayesinde sağladığı avantajlar olmaktadır. Alüminyum profiller öncelikle olumsuz hava şartlarına karşı son derece direnç gösteren ürünlerdir bu nedenle de dış cephede uzun ömürlü olarak kullanılan malzemelerin başında gelmektedir. Olumsuz hava şartlarının yanı sıra oldukça hafif olması, montajının kolay olması ile birlikte ısı ve elektriği anında iletmesi, kolay şekil alarak kullanım alanına kolayca uyum sağlayabilmesi, ses izolasyonu yapması da alüminyum profillerin kullanıcılarına sağladığı en büyük avantajlar olmaktadır. Ucuz maliyetinin yanı sıra kullanım ömrünün oldukça uzun olması alüminyum profillerinin bir diğer avantajı olmaktadır. Özellikle dış cephe gibi yapılarda büyük önem arz eden alanlarda alüminyum profiller büyük kolaylık sağlayan yapı elemanlarının başında gelmektedir. Evinizin her alanında rahatlıkla kullanabileceğiniz alüminyum profil hizmetini en yüksek kalite ve en ucuz maliyet ile bizimle hemen iletişime geçerek bizden sağlayabilmeniz mümkün olmaktadır.