Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Cam balkon sistemimizde isteğe göre farklı renklerde füme, bronz, reflekte, satina cam uygulaması yapılabilmektedir.. Sistemi isteğinize göre, aşağıdan  yukarıya veya yukardan aşağıya çalıştırabilirsiniz.. Son derece donanımlı ve gelişimi açık bir sistemi kullanmak evlerinizin değerini kat be kat artırmaya yeterli olacak. . M.Ö. yıllara dayana bir geçmişi olan cam geçmişten günümüze birçok alanda kullanılmıştır. . Sistemin yan kapakları metal olmasından dolayı güvenlik görevi görmektedir. . Isı yalıtım değerleri mükemmel olan bir katlanır sistemdir.. Katlanır cam sisteminin avantajları. 

Köşe Dönüş Aparatları sayesinde kolay imalat ve montaj imkânı sağlar.. Özellikle teras uygulamalarında doğa koşulları ile malzeme mukavemeti ilişkisi doğru kurgulanmalıdır.. Teker bağlantı ayakları oksitlenmeye karşı paslanmaz çelikten üretilmiştir. . Teknoloji, kalite, güven ve en ucuz maliyet ile sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.. Alt ve üst alüminyum kasalarda kullanılan kilit mekanizması ile son derece güvenlidir. . Tercihleriniz evinizi güzelleştirecek, kullanım yönünden de size gerçekten müthiş fırsatlar hazırlayacak. . ekibimiz tarafından yapılan keşif sırasında sizlere en fazla verim, kalite ve teknolojiyi seçerek bir plan oluşturuyoruz.. Sistemimiz balkonunuzla uyumlu modern bir sistemdir.. 

Yağış olmasa bile bu durum balkonunuzu kullanmanızı engelleyecektir. . Kötü hava koşullarında camlar tamamen kapatılır ama görüntü kapanmaz, güzel havalarda ise camlar tamamen veya isteğe göre kısmen açılıp bir kenarda toplanabilir.. Keyifli yaşam alanları Kış Bahçesi Cam Balkon yenilikçi için, siz cam balkon yaptırmak istediğiniz yeri gösterin, size uygun olan en iyi cam balkon modelini sunalım, Size özel en iyi fiyat teklifini iletelim ve imalata başlayalım.. Balkonunuzdan yıl boyunca 4 mevsim faydalanmanızı sağlar..