Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Cam Balkon Uygulama Sorunları


Firmamız son 10 yıldır katlanır ve sürgülü cam balkon ürünlerinin imalat ve montaj işleri ile faaliyet göstermektedir. Deneyimlerimiz sonucu ortaya çıkan sorunlar ve çözümlerini sizler ile paylaşalım istedik. Günümüz ekonomik koşullarında hedef uygun maliyetli ve kaliteli sistemleri üretebilmektir. Bu noktada cam balkon sorunları ve çözümleri önümüze çıkmaktadır. Tüketicinin beklentisi daha az bedel ödeyerek isteklerine ulaşmaktır. Firmanın beklentisi ise, maliyetleri kontrolünde tutarak hedeflediği karlılığı(bugün biz buna zarar etmemek diyoruz) yakalayabilmek. Cam balkon uygulama sorunları genel olarak değerlendirilmesi gereken başlıklar olarak aşağıda sıralanmıştır.

Katlanır Cam Balkon Yorumları

Bu yazıda sizler için bir araştırma yaptık ve tüketicilerin katlanır cam balkon yorumlarını derledik. Hemen okumaya başlayabilir ve başkalarının ürünlerle ilgili tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Cam Balkon Hakkında Tüketici Yorumlarını Sizlere Toparladık!

Ayşen K. yorumu: İzmir’de rüzgarın yoğun olduğu bir bölgede yaşıyoruz. Doğal gaz henüz yok Güzelbahçe’de. Cam balkon yaptırdık. İnverter klima ile ısınıyorduk. Elektrik faturası epey düştü geçen seneye nazaran.

Fatih U. yorumu: Su almaz diye sattılar bize ürünü; ama çok yoğun yağışlarda sızdırma yapıyor. Galiba damlalıklı olanları varmış; onları tercih etmek gerekiyormuş. Onların da %100 su almayacağının garantisi yok gerçi.

Levent Ç. yorumu: Pergola ve sürme cam balkon ile kış bahçesi oluşturduk. Sürgülü camlar biraz hava alsa da idare eder. Kullanımı kolay en azından. Yer de kaplamıyor. Ama firmanın söylediğine göre zemin çok düzgün olmalıymış sürgülü camlamalarda.

Kadınlar Kulübü Üyelerinden Alıntılar
Cocostar adlı üyenin yorumu: Yaklaşık 1,5 yıl önce evimize taşınırken her iki balkonumuza da yaptırdık. ne akma ne damlama ne de bahsettiğiniz gibi zor açılma. çok şükür çok memnun kaldık. Öyle ki 2 ayrı odamız oldu, balkonlarımda halı da var çok temiz kullanabiliyorum. ben tavsiye ederim. fiyat konusunda birşey diyemeyeceğim ancak tanıdık ve güvenilir birine yaptırırsanız iyi olur. zaten akma olursa hemen silkonlama yapıyorlar hiç sorun kalmıyor.

Shuku adlı üyenin ilgili yoruma cevabı:arkadaşa katılıyorum.
bizim de hiç bir problemimiz yok. çok memnunuz. bir kere bile akma olmadı. temizlemesi de çok pratik. işini iyi yapan birine giderseniz siz de memnun kalırsınız. tavsiye ederim ben de

Dirim adlı üyenin yorumu: Bende burdaki olumlu yorumlarınıza güvenerek sipariş verdim 4 metre boy 180 yükseklikte 1100 TL ye yapılacak. bakıyorumda taaa 2 sene önce yaptıranlarda bu fiyatı vermiş bu ölçülerde.. yada m2 fiyatları aynı yükselme yok çok yaygınlaştı diye sanırım şimdi ucuz
en çokta çamaşır sorunu için istiyorum vede giriş kat olduğundan kediler çok fazla giriyor pisletiyor diye
inşallah kullanışlıdır bi arkadaşımda var açıp kapamada zorlanıyorum beceremiyorum dedi böle bişey varmı yaaa zorluğu yok sanırım değilmiii
benim balkonum gömme olduğu için yıllardır yağmurda akma yada içeri su girme gibi bir durum yaşamadım.
ama eğer balkonun gömme değilse ve normalde yağmuru çok yiyorsa genelde içeri su akıyor.
bu durumda bazı cam balkoncular,metal kısmına delik açıyor.yağmur suları o delikten içeri giriyor.
balkona girmiyor.tek sıkıntısı bu bence bunun dışında ben çok memnunum.
en azından balkonum,yukardakilerin attığı çöplerle,pis saç kıllarıyla dolmuyor.
kafam rahat.biz yağmurdan çekindiğimiz için biraz sıkı yaptırmışız.camları açarken zorlanıyoruz.eşim kapatıyor.
yani böyle bişey var.bazen sıkışıp kalıyor.ama herkeste var mı bilmiyorum.biz sıkı yaptırdığımız için oldu.
mekanizması iyiyse sıkıntı olmaz bence.
güle güle kullanın

Kaynak: kadinlarkulubu.com

Ekşi Sözlükte Yapılan Bazı Yorumlar
Serrulata adlı yazarın yorumu: Yaptırdık. mutluyuz. pvc nin verdiği o aşırı yapay ve çirkin görüntü yok. balkon hâlâ balkon kıvamında. pvc olunca balkonlultan çıkıyor, oda oluyor resmen. istediğiniz şekle sokabiliyorsunuz. pvc nin bir de beyaz kalmama gibi bir problemi var. bunda katla katla sil.
bence hem estetik hem de fonksiyonel.

Birgünolursun adlı yazarın yorumu: Yaptırmayı düşündüğüm bana göre çok kullanışlı bir yapı. millet sallamış durmuş vay efendim türk halkının binaları katlettiği şey, estetik değil falan. bana çok estetik geliyor lan. bak pvc konusunda sonuna kadar destekliyorum. pvc olunca bildiğin balkon oda oluyor ama bunda ne manzara kapanıyor, ne balkon balkonluktan çıkıyor. katla hemşerim kullanacağın zaman al sana balkon, oturmayacak mısın, kış mı geldi, yağmur, rüzgar mı var,kapat tertemiz kalsın balkonun, hem de dışarda rüzgar varken bile otur istersen. dışardan bakınca da gayet şık bir görüntü bana kalırsa.

burda ki adamlara saygı duyuyorum. ulan elinizde gelse cam balkon yaptıranlara müebbet hapis verecek hatta ipe götüreceksiniz. harbiden o kadar kötü bir şey mi la? tamam ben de kendimi zevk sahibi biri olarak görmüyorum ama güzel lan cam balkon. hattâ o kadar güzel ki yapılan binaları direk cam balkonlu yapsınlar bence.

Kaynak: eksisozluk.com