Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Gün geçtikçe geçen zamanlar ile birlikte birçok yenilikçi faaliyet hayatımıza dâhil olmaktadır. Üretilen çeşitlilik gösteren marka ve hizmetler ise farklı alanlarda kullanılmaktadır. Bu yeniliklerin başından biri olan Pergola Tente Sistemi, özellikle de hizmet sektöründe yer alan restoranlar, Cafe(kafe), bahçe ve teras gibi açık alanların kapalı alanlara dönüştürülmesini amaçlayan otomatik bir tente sistemidir. Şık ve estetik tasarımı sayesinde kullanıldığı alanların her mevsim kullanılabilir hale getirmekte olan Çorlu pergola tente sistemleri, ortamınıza değer katarak daha fazla fayda ve kullanışlılık elde etmenizi sağlamaktadır.

Bağımsız yahut bağımlı her alana kurulabilen Çorlu pergola tente sistemleri, her türlü yapınızın hem estetik hem de işlevsel olarak kapanmasını sağlamaktadır. Firmamız Çorlu pergola tente sistemleri konusunda oldukça başarı statüsü yüksek ve iddialıdır. Çok farklı modellerimiz ve geniş renk yelpazemiz ile her alanı en kullanışlı hale getirmeyi hedeflemekteyiz.

Uygulama yapılan alanların mimari yapısına göre çeşitli modeller ile çözüm önerileri sunmaktadır. Eskiden pek rağbet görmeyen pergola tente sistemleri, günümüzün teknolojik gelişmelerden etkilenerek çeşitli alternatifler sunduğu için son dönemlerde oldukça popüler olmaktadır. Firmamız da bütün teknolojik gelişmeleri takip ederek hizmetlerinde bu gelişmeleri uygulamaktadır.

Büyük bir sektör haline gelen pergola tente sistemleri konusunda sektörde öncü olan Caner Cam Balkon firmamız, adından sıklıkla söz ettirmeyi başarmıştır. Pergola tente sistemleri konusunda liderliği çok uzun zamandır elinde bulunduran firmamız, pergola tente sistemlerinin bütün aşamalarında profesyonel ekibi ile birlikte hızlı ve profesyonel çözümler üretmektedir.

Müşterilerinin memnuniyetine çok önem veren firmamız, kişiye özel tasarım tente sistemleri hizmeti de vermektedir. Elimizde olan pergola tente sistemleri modellerinden daha farklı olarak istediği olan müşterilerimizin bu istekleri özen ile yerine getirilmektedir. Müşterilerinin beklentilerini tam anlamı ile yerine getirmeyi benimseyen firmamız, yapı bünyemizde bulunan hizmetlerimiz konusunda uzman ve deneyimli elemanları ile hizmet vermektedir.

Teknolojik gelişmeler ışığında hizmetlerini ve malzemelerini geliştiren firmamız, en uygun fiyatlar ile hizmet sunmaktadır. Her türlü hava koşullarına dayanıklı olan pergola tente sistemlerini sunan firmamız, pergola tente sistemlerinden yılın dört mevsiminde de rahatlıkla faydalanmanızı sağlamaktadır.

PERGOLA TENTE HİZMETLERİMİZİN AYRICALIKLARI

Pergola tente sistemleri konusunda uzman olan firmamız, sizlere en iyi hizmetleri sunabilmek için hizmetlerini teknolojik gelişmeler ışığında sunmaktadır. Her türlü koşula uyumlu olan sistemlerimiz, yüksek mukavemetli yapısı ve farklılaşan birçok özelliği ile sizlere farklı deneyimler sunmaktadır.

Kusursuz ve kaliteli kumaşlarımız ve ileri teknoloji PVC yapıları ile her türlü iklim şartlarında rahatlıkla kullanılabilen özel olarak üretildiği için paslanma ya da yıpranma gibi sorunlar teşkil etmez. Ayrıca hazırlama aşamasında kullanmış olduğumuz malzemeler hızlı esen rüzgâra,kara ve şiddetli hava şartlarına karşın dayanıklıdır. Yüksek ısıya da dayanıklı olan yangın gibi sorunlar için de önceden çözüm alınmış olarak sunulmaktadır. Su geçirmeme özelliği de bulunan pergola tente sistemlerimiz, kış aylarındaki yağmurlardan ya da yaz aylarındaki aşırı güneşten asla etkilenmez ve etkilenmenizi engeller.

Genellikle ön direk destekli olarak uygulanan ön direğin istenmediği durumlara da alternatif çözümler ile hazırlanmaktadır. Bu durumda duvara monte ettiğimiz pergola tente sistemleri, askılı sistem olarak kullanılmaktadır. Bu sayede görüş engellenmemiş olur ve manzaradan keyif almaya devam edilir.

Açık alanı ve bahçesi bol olan yerlerde ya da apartmanların arasında bulunan üstü açık alanlarda güneşlik vazifesi amacı ile kullanılmakta olan pergola tente sistemleri, doğanın içerisinde nefes almanızı sağlamaktadır. Konfor açısından da birçok rahatlık sağlayan özelliğe sahip olan pergola tente sistemleri hizmetlerimizden yararlanmak ve en uygun fiyata kaliteli hizmet almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Pergole Branda  m2 Fiyatlarında % 30 İndirim


branda balkon kapatma fiyatları Sezona özel m2 fiyatımız 0,60 mm şeffaf mika 18 lira+kdv Ham m2 fiyatıdır.


Stor Şeffaf Kış Bahçesi 0,80 mm mika  şeffaf m2 fiyatı 21 lira +kdv


şeffaf branda ile balkon kapama fiyatları 1 mm şeffaf mika pvc m2 fiyatı 26 lira + kdv


naylon balkon kapatma sistemleri Fiyatlarımız İstanbul için belirlenen fiyatlardır.


Şeffaf branda alan kapama m2 fiyatı   : 65 TL + kdv


Branda Tente metre fiyatı Yerli Kumaş : 260 TL +kdv


Otomatik Pergola Tente m2 Fiyatı        : 300 TL +kdv


Branda İzalasyonlu Çadır m2 Fiyatı      : 100 TL +kdv


Firmamız marka tescilli imalatçı firmadır.Fiyat söz konusu olduğunda rakip tanımayan firmamız kaliteli ürün kıyasında piyasaya göre fiyat avantajı oldukça bellidir.   Otomatik motorlu tente Fiyatlarımız:Pergola Tente metrekare birim fiyatımız  310 Tl paket olarak adrese Teslim montajı istenirse ücretsiz Keşif Ve 50 lira  ilave ile servis hizmeti vermekteyiz..