Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Neden Cam Balkon 


Kışın sona eren balkon keyfinizi devam ettirebilmeniz bakımından tasarlanmış bir sistemdir. Dışarıdaki soğuk hava etkenlerin ve hava şartlarının balkonunuzda yararlanmanızı engellediği durumlarda cam balkon sistemini kapatarak dış dünyada olup biten seslere karşın tamamen kapalı, fakat aynı zamanda tamamen cam paneller ile panorama bir kapalı mekan elde etmiş olursunuz.

Cam Balkon Kapama


Sürgülü sistemler, katlanır sistemler ve aynı zamanda kelebek Cam Balkon kapama sistemleri ile adını duyurmuş olan cam paneller sayesinde evinizde estetik ve fonksiyonel bir balkon yaratmanın en modern yolunu sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Camların katlanarak aynı veya müşterilerimiz odaklı olarak istedikleri yerle ve farklı noktalara toplanma özelliği ile mevsimsel değişikliklere en iyi cevap verebilen bir sistemdir. Bu bakımdan dolayısıyla sizlere balkonlarınızda daha ferah ve kullanılabilir alanlar sunmayı amaçladık. Cam balkon kapama sistemleri yapıya ve zevklerinize uygun renk seçenekleri sunmasının yanı sıra, son derece kullanışlı ve dayanıklıdır.
Kullanılan camlar 8 mm kalınlığında Temperli camlardan oluşmaktadır, kırılması halinde çok küçük parçalara ayrılır yüksek mevki yerlerde kırılma esnasında altında bulunan canlılara ve çevreye en az zarar verebilicek kapasiteye getirmiş bulunmaktayız.

Katlanır cam balkon sistemleri saatte 150 km esen rüzgara dayanıklı olarak tasarlanmış ve imal edilmiştir. İsteğe göre farklı renklerde füme, bronz, reflekste, satına cam uygulaması yapılabilmektedir.
Balkonlarınızı daha işlevsel hale getirmek ve daha hoş yaşam alanları oluşturmak için size balkonlarınızı cam balkon sistemi ile kapatmanızı önermekteyiz.

Cam Balkon Nedir ?

Biz firma olarak müşteri odaklı çalışmaktan yanayız neden ? Çünkü günümüzde bulunan evlerin yapısı gereği balkonlarımız pekte büyük sayılmamaktadır. Bizler bu alanları daha iyi nasıl kullana biliriz bunun üstünde çalıştık ve sizlere en iyi imkanlarda en iyi sonuçları sunmaya çalıştık. Diğer pvc ürünleri ile evlerinizi kapattığınız zaman çerçevelerin kanat genişliklerinden kaynaklı problemler yaşaya bilmektesiniz sizleri çok iyi anlıyoruz. 

Peki Balkonunuz Nasıl Kapatmak İstiyorsunuz Beraber Karar Verelim

Ev hanımlarımız için balkonlar olmazsa olmaz haline geldiğini hepimiz biliyoruz. Yukarıda da bahsettiğimiz üzere Cam Balkon Sistemleri haricinde kapatmış olduğunuz ürünler sizlere yeterli alanı sağlamazlar. Söz konusu ürünlerin kimi kalınlığı yahut genişlik bakımından Cam sistemleri kadar gelişmediği ve kullanıcağınız alanı hareket ettire bilme imkanı sunmadığı için sınıfta kalmış bulunuyorlar. Yeni nesil Cam Balkon Sistemleri sizlere hem kullanım kolaylığı hem de kullanılan ürün kalitesi bakımından dolayısıyla daha rahat kullanım kolaylı, Garanti ve montaj sonrası servis hizmeti sunmaktadır.

Kullanıcı Yorumlarından Cam Balkon Nedir?

yaptırmayı düşündüğüm bana göre çok kullanışlı bir yapı. millet sallamış durmuş vay efendim türk halkının binaları katlettiği şey, estetik değil falan. bana çok estetik geliyor lan. bak pvc konusunda sonuna kadar destekliyorum. pvc olunca bildiğin balkon oda oluyor ama bunda ne manzara kapanıyor, ne balkon balkonluktan çıkıyor. katla hemşerim kullanacağın zaman al sana balkon, oturmayacak mısın, kış mı geldi, yağmur, rüzgar mı var,kapat tertemiz kalsın balkonun, hem de dışarda rüzgar varken bile otur istersen. dışardan bakınca da gayet şık bir görüntü bana kalırsa. 

burda ki adamlara saygı duyuyorum. ulan elinizde gelse cam balkon yaptıranlara müebbet hapis verecek hatta ipe götüreceksiniz. harbiden o kadar kötü bir şey mi la? tamam ben de kendimi zevk sahibi biri olarak görmüyorum ama güzel lan cam balkon. hattâ o kadar güzel ki yapılan binaları direk cam balkonlu yapsınlar bence.

Kaynak: eksisozlük.com