Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Cam Balkon 


Çorlu Cam Balkon yaptırmak için gezmenize gerek kalmadı. Caner Cam Balkon Tekirdağ çevresinde Damlalıklı Kasa Cam Balkon ve Standart Kasa Cam Balkon hizmetleri vermektedir. Kış Bahçesi, panjur ve kepenk işleri için ücretsiz keşif için iletişime geçmeniz yeterli olmaktadır.


Damlalıklı Kasa Cam Balkon

    1. Kasa profili, her bir ayaktaki çift rulmanı (tekerlek) taşıyacak şekilde, 2 kanallı olarak dizayn edilmiştir.
    2. Kasa profili, su oluklu, damlalıklı kasa olduğundan dolayı içeriye yağmur suyu ve buhar suyu alımını minimize hale getirmiştir.
    3. Damlalıklı seri Katlanır Cam Balkon Sistemimizin teknik yapısı hem 8mm hem de 10mm temperli cam kullanımı için uygundur.
    4. Sistemin eloksal (naturel), bronz, beyaz, krem ve kahverengi standart renk seçenekleri mevcuttur. Gelen talebe bağlı olarak özel renk seçenekleri de uygulanabilir.
    5. Lüks Sistemlerinde de olduğu gibi, bu sistemde istenildiğinde üstten taşımalı, istenildiğinde alttan taşımalı olarak monte edilme imkanına sahiptir.
    6. Her bir kanatta toplam 8 rulman (tekerlek) vardır. Sistem üstten monte edilirse üstteki 4 rulman (tekerlek) “taşıyıcı” görevyapar, alttaki 4 rulman (tekerlek) “kılavuzlama” yapar. Sistem alttan monte edilirse alttaki 4 rulman (tekerlek) “taşıyıcı” görev yapar, üstteki 4 rulman (tekerlek) “kılavuzlama” yapar.
    7. Temperli cam kenarlarında kullanılan şeffaf ve alüminyum fitiller, kullanılan (kuzey/güney) cepheye bağlı olarak 2-4 yıl garantilidir.
    8. 8mm ve 10mm  Alüminyum Fitillerimiz ile sararma sorunu ortadan kalkmıştır. Ayrıca Alüminyum Fitillerin dayanıklı yapısından dolayı şiddetli rüzgar, sağanak yağmur ve yakıcı güneş ışınlarına karşı maksimum sızdırmazlık elde edilmiştir. Patentli Alüminyum Fitillerimiz ömür boyu garanti kapsamındadır.
    9. Isı yalıtımı Kıl fitil ve contalar(H fitil) ile kanat birleşimlerinde tırnaklı rüzgarlıklar sayesinde takviye edilerek yalıtım üst düzeye çıkartılmıştır.
    10. Maksimum Kanat (Cam) Yüksekliği : 2800mm
    11. Maksimum Kanat (Cam) Genişliği : 700mm
    12. Maksimum Kanat (Cam) Ağırlığı : 45kg
    13. Alüminyum Kasa Ağırlığı & Uzunluğu : 10,00kg ; 6,5 m
    14. Alüminyum Baza Ağırlığı & Uzunluğu : 6,30kg ; 6,5 m
    15. Alüminyum Yan Dikme Ağırlığı & Uzunluğu : 3,00kg ; 6,5 m
    16. Sistem CE ve ISO 9001 Standartlarında üretildiğinden ürün 5 yıl garantilidir.

    Standart Kasa Cam Balkon

    Standart Kasa Katlanır Cam Balkon Sistemi farklı istek ve kullanım amaçlarına uygun olarak üretilmiş ve bu sayede oldukça rehabet gören sistemlerimizden birisidir. Teknik özellikleri açısından kullanışlı ve farklı mekânların'da kullanım alanlarını genişletmesi açısından da fonksiyonel bir yapıya sahiptir.

    1. Kasa profili, her bir ayaktaki çift rulmanı (tekerlek) taşıyacak şekilde, 2 kanallı olarak dizayn edilmiştir.
    2. Standart seri Katlanır Cam Balkon Sistemimizin teknik yapısı hem 8mm hem de 10mm temperli cam kullanımı için uygundur.
    3. Sistemin eloksal (naturel), bronz, beyaz, krem ve kahverengi standart renk seçenekleri mevcuttur. Gelen talebe bağlı olarak özel renk seçenekleri de uygulanabilir.
    4. Lüks Sistemlerinde de olduğu gibi, bu sistemde istenildiğinde üstten taşımalı, istenildiğinde alttan taşımalı olarak monte edilme imkanına sahiptir.
    5. Her bir kanatta toplam 8 rulman (tekerlek) vardır. Sistem üstten monte edilirse üstteki 4 rulman (tekerlek) “taşıyıcı” görevyapar, alttaki 4 rulman (tekerlek) “kılavuzlama” yapar. Sistem alttan monte edilirse alttaki 4 rulman (tekerlek) “taşıyıcı” görev yapar, üstteki 4 rulman (tekerlek) “kılavuzlama” yapar.
    6. Temperli cam kenarlarında kullanılan şeffaf ve alüminyum fitiller, kullanılan (kuzey/güney) cepheye bağlı olarak 2-4 yıl garantilidir.
    7. 8mm ve 10mm  Alüminyum Fitillerimiz ile sararma sorunu ortadan kalkmıştır. Ayrıca Alüminyum Fitillerin dayanıklı yapısından dolayı şiddetli rüzgar, sağanak yağmur ve yakıcı güneş ışınlarına karşı maksimum sızdırmazlık elde edilmiştir. Patentli Alüminyum Fitillerimiz ömür boyu garanti kapsamındadır.
    8. Maksimum Kanat (Cam) Yüksekliği : 2800mm
    9. Maksimum Kanat (Cam) Genişliği : 700mm
    10. Maksimum Kanat (Cam) Ağırlığı : 45kg
    11. Alüminyum Kasa Ağırlığı & Uzunluğu : 10,00kg ; 6,5 m
    12. Alüminyum Baza Ağırlığı & Uzunluğu : 6,30kg ; 6,5 m
    13. Alüminyum Yan Dikme Ağırlığı & Uzunluğu : 3,00kg ; 6,5 m
    14. Sistem CE ve ISO 9001 Standartlarında üretildiğinden ürün 5 yıl garantilidir.

    Naturel Kasa Cam Balkon


  1.  Alüminyum taban kalınlığı 3,2 mm dir.
  2.  Alüminyum Taban Genişliği 4.2 mm dir.
  3.  Alüminyum Kasa yüksekliği 6.0 mm dir.
  4.  Alüminyum, Kalitesi ile AB normlarında üretilmektedir.
  5.  Köşe bağlantılarında Özel Alüminyum mafsallar kullanılmaktadır.
  6.  Sistem 8 mm temperli (securiy) cam kullanımı için dizayn edilmiştir.
  7.  Sistemin taşıyıcı özelliği 4+4 tekerleğe eşit olarak dağıtılmıştır.
  8.  Isı yalıtımı Kıl fitil ve contalar(H fitil) ile kanat birleşimlerinde tırnaklı rüzgarlıklar sayesinde takviye edilerek yalıtım üst düzeye çıkartılmıştır.
  9.  Sistem CE ve ISO 9001 Standartlarında üretildiğinden ürün 5 yıl garantilidir.