Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Cam Balkon Aksesuarları


Her montaj sonrası müşterimize sözlü olarak ifade ettiğimiz gibi cam balkon aksesuarları bakımında tembihlediğimiz yıllık bakım oldukça pratik bilgiler ile anlattık, fakat göz ardı edilen bir işlemdir.
Katlanır cam balkonunuzun markası ne olursa olsun, Cam Balkon Aksesuar yılda bir yada iki kez bakıma ihtiyaç duymaktadır. 
Bakımlardan kast ettiklerimiz camları silmek tabikide değil ...  Şimdi artık gülümsemeyi bırakmamız lazım, zira bu durum çok ciddi bir durum haline gelmiş bulunmaktadır ...


Yıllık Bakım yapmazsam ne olur ?


Bakım yapmazsanız teker takımları rulmanları içerisinde bulunmakta olan bilyeler paslanmaya başlayabilir, tozdan kirlenir ve kitlenip iş görmez haller olabilir !
Tüm sistemin kalbi bu tekerleklerden geçer !
Kötü ham madde ile üretilmiş plastik teker takımları kendilerini yemektedir bu yüzden konumuz dışındadır ! Bu tekerlerin ömrü bir yılı geçmezler ! Bağlı bulundukları rulmanlardan yani aksesuarlardan dışarı çıkar .
Konumuza dönersek yıllık bakımda ;
Kanatların tamamı açık duruma getirilir .
Tekerlerin içerisinde yürüyen ince rulman profili , kasa profili göz ile kontrol edilir. Eğer gerekli bir durum ise elektrikli süpürgeden yardım isteyerek ile kir, toz alınır. Kir yoğunsa , kasa içi su ile yıkana bilir. Yürümeye engel kir su tahliyesi var ise tahliyesinden dışarı atıla bilir. Su tahliye kanallarının tıkanmadığın dan emin olunuz...  Kasa içinin kuruması baklenir.
Kasa içleri temizlendikten sonra , her yapı markette bulunabilecek pas sökücü takviyeli temizleyici ve yağlayıcı siprey kullanılarak tekerler temizlenir. wd40 adı verilen püskürtme yağını rulman üzerlerine sıkılması önemlidir. Alttaki ve üstteki tüm tekerlere sıkıp kanadı ürüne uygun şekilde rayına yerleştirin. Kanadı ileri geri oynatarak rulman içerisindeki kirin akmasına yardımcı olun. Gerekli ise şeçmiş olduğunuz kullandığınız temizleme yağını tekrar sıkın !  Tüm kanatlara uygulayın .

 Tüm işlem bu kadar . Bu uygulamayı yılda iki kez yapmanız sisteminizi kurtarabilir . Sisteminizi uzun yıllar kullanmanızı sağlar .
 
 Mutlu Günler Dileriz .

 Bize Danışmaktan Çekinmeyin ! 

Cam Balkon Tekerlek Özellikleri 


                     KULLANIM ALANI                           HAREKETLİ KANAT - KLAVUZ TEKER

    ÜRETİM METAL GÖVDE                       PLASTİK KAPLI RULMAN
 
     YARDIMCI MALZEMELER                                       5'' ALYAN   

                  UYGULAMA MONTAJ                      BAZA PROFİLİNE MONTE EDİLİR

Cam Balkon Tedarikçi


Cam balkonlar dört mevsim balkon keyfinin tadını çıkarmak için tasarlanmış düzendir. Cam balkon sistemlerinde alan kullanımı, temizlik, ısı yalıtımı ve görsellik için tercih edilmektedir. Toz, su, rüzgâr geçişini engelleyen şeritler sayesinde camlarınız tam birleşim sağlar. Gold seri cam balkon aksesuarları montajı kolay olup, maliyeti de düşük olduğundan sıklıkla tercih edilmektedir. Gold seri cam balkon aksesuarları ve sistemlerinin yanı sıra cam balkon alüminyum sistemleri, kış bahçe balkon kapatma, sürgülü sistem aksesuarları, cam balkon mekanizmaları, cam balkon tekerlekleri, cam balkon lamaları, cam balkon menteşeleri ve askılı cam vitrin aksesuarları gibi ihtiyacınıza uygun birçok Cam Balkon Aksesuarları ürünlerini web sitemizde kolaylıkla bulabilir ve uygun fiyata sipariş verebilirsiniz.