Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Teknolojik gelişmelerin paralelinde panjur sistemleri de değişmektedir. Son yıllarda panjur sistemleri manuel yapıdan otomatik bir sisteme kavuşturularak insanlığın hizmetine sunulmuştur.

Panjur tamir bakımı servis hizmeti sunuyor.Tekirdağ ve İstanbul'un tüm ilçelerine panjur tamir servisi olarak hizmet veriyoruz. Panjur Tamiri ve Montajı konusunda uzman kadromuz ile arızalanan ve rüzgar çarpma sonucu kırılan panjurlarınızın yenilenmesi konusunda da bizlere ulaşabilirsiniz.

Günümüzde yaygın olarak kullanılmaya başlanan Panjur, iki çeşittir. Elle kapanıp açılan manuel panjur ve kumanda ile çalışan otomatik motorlu panjur olarak iki çeşit ürün mevcuttur firmamız oluşturduğu gezici servis hizmeti sayesinde her türlü panjur tamiri bakım servis hizmeti sunuyor.

Edirne ve tüm ilçe semtlerine panjur tamir servisi olarak hizmet vermekteyiz arızalanan panjur için bizimle irtibata geçmeniz durumunda size en yakın olan servis ekibimiz yönlendirilerek sorununuzun çözümü sağlanır 7/24 hizmet veren firmamızı çekinmeden arayabilirsiniz.