Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Yer kaplamayan tasarımları ve oldukça rahat bir şekilde açma kapama işlemi yapabilmenize olanak sağlaması bakımından otomatik kepenk sistemleri çok kullanışlıdır. Güvenlik bakımından sağladığı avantajları düşünülecek olduğunda evlerde garajlar için kullanılan bu sistemlerin fabrikalarda, depolarda, mağazalarda ve ofislerde kullanılması oldukça rahat olmaktadır.

Alüminyum kepenklere nazaran daha güvenli bir ortam sunmakta olan bu sistemlerin yapımında galvaniz kaplı ve elektrostatik toz boyalı hammadde kullanılarak yapılması dış etkenlere ve korozyona karşı da dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Her alanda konfor getiren teknolojinin endüstriyel alanda da hız ve pratiklik sağlamasının bir göstergesi olan otomatik kepenk sistemlerinin özelliklerine baktığımız zaman bu sistemlerin pratik kullanım olanağı sunmanın yanı sıra profesyonel anlamda güvenlik sağlaması da büyük bir avantaj sağlamaktadır. Isı, ses ve toz izolasyonu da gerçekleştirmekte olan bu kepenkler için elektrik kesintileri gibi olumsuz durumlara karşı manuel açma ve kapama özelliğinin de bulunması sayesinde kullanım sırasında herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmanız söz konusu olmayacaktır. Çelik ve alüminyum olmak üzere iki şekilde üretilebilen otomatik kepenklerin sarmal şekilde olan yapıları sayesinde daha estetik bir görüntü oluşturmanıza da olanak sağlayacaktır. Ekonomik fiyat aralıklarına sahip olan bu ürünlerin garaj kapıları, hangar kapıları ve mağaza dış kapıları gibi alanlarda mükemmel güvenlikli bir özellik taşıması daha çok tercih edilmesine de olanak sağlamaktadır.

Güvenlik açısından tercih edilen bu kepenklerin delikli yapıdaki çeşitlerinin de bulunması sayesinde mağazalarda akşamları kapalı olan saatlerde de teşhir yapabilme olanağına sahip olunması sayesinde otomatik kepenk sistemleri birkaç açıdan avantajlı olmanıza olanak sağlayabilmektedir. Yangına da dayanıklı bir yapıya sahip olması sebebi ile içeride ya da dışarıda meydana gelen yangınların daha da büyümesine engel olabilmenize de olanak sağlaması bakımından bu kepenkleri tercih etmeniz size manuel kepenklerden daha büyük bir rahatlık sağlayacaktır.