Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Katlanır Cam Balkon  fiyatları kapama sistemlerimiz çok amaçlı kullanımlar için tasarlanmış birer sistemler bütünüdür. Mekanizmalardaki kayar hareketli yapı sayesinde kullanımı oldukça kolaydır. Sizlere camları açtıktan sonra rahat silebilme kolaylığı için açılan kanatlarımız otomatik kitleme işlemini tamamlar ve rüzgarda dahil sizin isteğiniz dışında kapanma gerçekleşmez.

Değişik biçim ve amaçlarda da kullanılabilir bu da sizlere balkon, cafe, düğün salonu vb.. gibi alanlarda daha fazla çalışma imkanı sağlamaktadır. Tam olarak kapatılıp açılacağı gibi, cam panellerin bir ya da birkaçını pencere gibi açıp havalandırma amaçlı kullanabilme olanağı da mümkün olmaktadır. Balkonlarınızın Fiyatını merak ediyorsanız diğer yazılarımıza göz atmanızı rica ediyoruz. Firmamız sizlerin kolaylığı ve kullanışı için web adresinde tüm olanakları yazıya dökülü bir şekilde bahşetmiş bulunmaktadır.

Firmamıza yönlendirilmekte olan en çok sorulan sorulardan birisi de Cam Balkon’ da fiyat nasıl belirleniyor?

Cam balkon fiyatları için öncelikle bilinmesi gereken en önemli unsurlar arasında balkon ya da camlamanın yapılacağı alanın m2’sidir.

M2 (Metre Kare) Nasıl Hesaplanır?


Metre2 hesaplamanız için cam lamamız yapılacak alanın en ve boyunu ölçüp EN x BOY çarpmanız gerekiyor. Tabi ki bu size tam olarak imalatta kullanılacak m2 ölçülerini vermemektedir.

Çünkü imalatta hesaplanan metre2’ lerde fire döküman payları da eklenmektedir.

M2’sini bulduğunuz alan için balkon kapatma işini yapan firmamızı arayabilirsiniz.

Ya da bizi arayarak ücretsiz cam balkon keşifinden yararlanarak detay bilgileri edinebilirsiniz.
M2’sini bulduğumuz balkonun fiyatlandırması yapılırken başka hangi detaylar mevcut derseniz?

Bu noktada her sektörde ortaya çıkan ürünün kalitesi ve detay işçilik önemlidir dememiz gerekiyor.

Cam balkon piyasasında ürünlerin kalitesine göre m2’si alt ucuz ürünlerden başlayıp ısı camlı cam balkon sistemlerine kadar uzanan daha kaliteli daha pahalı ürünlere göre çeşitlilik gösteriyor.

Cam balkonda kullanılan cam kalınlığına 8mm veya 10 mm olmasına camın rengine

Profillerin renkli ya da orijinal rengi olan eloksal olarak kullanılıp kullanılmayacak olmasına göre

Eğer ki cam kapı takılacak ise kapıda kullanılacak kilit ve motor mekanizmasının markasına

Cam balkon sisteminde kullanılan contaların alüminyum ya da şeffaf conta olmasına ve talibi en önemlisi teker ve rulman sistemlerinin kalitesine göre fiyatlandırmada değişiklikler gösterebiliyor.

 Alüminyum, cam ve tekerlek kalitelerine göre fiyatlar değişmektedir. Fiyat farkları bir ürünün imalatında kullanılan malzemelerin kalite farkından kaynaklanmaktadır. Ayrıca düzgün ölçü alınması ve montaj işçiliği de çok önemlidir. Firmanın ticaret odasına ve ticaret siciline kayıtlı olması, garanti belgesi verebilmesi, sözleşme yapılması çok önemli hususlardır. Örneğin, protez diş yaptırmakta olduğu gibi, standart bir ölçü ve malzeme kullanımı yoktur. Her balkonun özellikleri ve kullanılacak malzeme miktarı farklıdır
 

Detaylı Bilgi İçin İletişime Geçebilirsiniz.