Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Kış aylarında sıklıkla ihtiyaç haline gelen bahçe ortamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan kış bahçeleri cam sistemi ve farklı malzemelerin kullanılması ile tasarlanmaktadır. Dörtgen veya üçgen yanı sıra talep ettiğiniz model ve uzunlukta olan kış bahçeleri kolay kullanımı ile birçok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.4 kişilik arkadaş grubunuz ile farklı bir mekan arayanların lüks yerlerde cafe ve restaurant gibi yerlerin bahçe alanlarına özel olarak tasarlanarak hem müşteri yönünden daha fazla alana sahip olmasını, yaz aylarında katlanabilir camı sayesinde serin bir ortam yaratmanıza yardımcı olan kış bahçeleri son zamanların en popülerleri arasında yer almaktadır. Cam ve çelik profil malzemeleri ile tasarlanan sistemin özel olarak kilidi de bulunmaktadır. Dar alanlara uygulanmayan sistemin genel özellikleri, bahçe alanlarının geniş olması ve yeşillikler ortasına talep edilmeside doğa ortamını yaratmada ilk planlardandır.


Kış bahçesinin ne gibi faydaları bulunmaktadır.

Yaz aylarında cafe veya restaurant ortamlarında yer bulmak sorun haline geldiğinden,mekan sahiplerinin alanları genişleterek daha fazla müşteri alabilmesi
Kış soğuklarınızda semaver de çayınızı demledikten sonra ev ortamını aratmayacak bu mekanlarda keyif sürmeniz.
Sonra’dan eklebilir farklı özellikleri bulunan kış bahçeleri birçok alana uygulanmaktadır.
Toprak veya zeminin bu ortama yapılmaya uygun olması
İnternet seçeneğininin bulunduğu kış bahçesi ortamlarında işlerinizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Normal şartlarda 5 yıla kadar garanti kapsamı altında bulunan kış bahçeleri firmamızdan 6 yıla kadar garantilidir
Tüm Hayallerinizi sevdiklerinizle gerçekleştirmenize imkan sağlayan kış bahçesi doğa alanlarına zarar vermeyen yapısı ve yağışlı havalarda yağış almayan cam yapısı sayesinde birçok kişini beğeni ile talep istediği hizmetlerdendir.
Sürgülü camlama sistemine sahip olan kış bahçelerine daha düşük fiyatlara sahip olmak istiyorsanız, branda sistemlerinde de yararlanabilirsiniz.Uzmanlar birçok alanda referansa sahip olan sayılı firmalar arasında yer almaktadır.Üretimini yaptığı birçok ürüne uzun süre kullanım ve garanti sunan firma Ankara,İstanbul ve bursa illeri yanı sıra birçok ilde faaliyetlerini hızlandırmıştır.