Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Evde oturanlara ekstra hareket alanı ve ferahlık sağlayan balkonlar, camlama tekniği sayesinde hem şık görünüyor hem de yaz kış kullanılıyor. Özellikle büyük balkonlarda sıklıkla tercih edilen camlama, balkonlatın yanı sıra teraslarda da estetik bir görüntü elde edilmesini sağlıyor. Yazlık ve kışlık modelleri ile daireler için oldukça ideal olan cam balkonlar pekçok avantajı da beraberinde sunuyor. Yaz aylarında havadar bir mekan sağlanırkern kış aylarında da kış bahçesi şeklinde kullanılabiliyor. Ayrıca balkon ve teraslar için sürgülü ya da akordiyon gibi katlanabilir camlar sayesinde mevsime göre deiğim sağlanabiliyor.

Rahatlık Sağlıyor
Son yıllarda oldukça rağbet gören camlama tekniği dairelerin yanı sıra lüks villalarda  da tercih ediliyor. Modern görünümün yanı sıra lüks villalarda da tercih ediliyor. Modern görünümün yanı sıra kullanıldığı ortama şıklık katan camlama tekniği karda, kışta, yağmurda ve fırtınada oldukça güvenle kullanılabiliyor. İsteğe göre uzaktan kumandalı olarak da yapılabilen cam balkonların elektronik modelleri hem göz zevkine hem de mekana büyük bir rahatlık sağlıyor.

Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

Cam balkon sistemlerinin yaygınlaşması piyasada da pek çok kalitesiz ürünün ortaya çıkmasına sebep oldu. Bu yüzden cam balkonlarda kullanılan malzeme ve montaj işçiliği büyük önem taşıyor. Bu konuda tüketicilerin dikkatli olması gerekiyor. Ucuz fiyata yaptırayım diye, kalitesiz ürün alıp paranızdan ve zamanınızdan olmayın. Ürün seçerken paslanmazlık, kilit güvenliği , sağlamlık ve servis garantisinin olmasına dikkat edin.