Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Tekirdağ Ve Çorlunun Demir Doğrama'da Uzman Ekibi Sizlerle

Tekirdağ ve Çorluda dünyaya açılan kapısı olan Demir Doğrama yakın bir konumda bulunan Yeni Sanayi Sitesi, üretimin yükselen değeri olarak bizleri gelecek için umutlandıran bir yapıya kavuşmuştur.

İç ve dış ticaret ağını bünyesinde barındıran bir çok firma, bu yükselen değerin mevcut yapısı içinde kendini geliştirmiş ve esnaflık sanatının büyümeye temel oluşturan değerlerini, yapmış oldukları ticarette göstererek bu gelişmeye katkı sağlamışlardır.

Metalin hayat bulduğu yer olarak lanse ettiğimiz Demirciler Sanayi Sitesi, ülkemizde üretimin parlayan yıldızı olan Yeni sanayi bölgesinin “ giriş kapısı ” olarak görülmektedir.

Her çeşit demir ve mamulünün işlendiği, hayatın her alanında kullanılan yapılara entegre olan malzemelerin üretiminin yapıldığı, günümüzün realitesi olan teknolojinin, yılların el emeği ile harmanlandığı üretim atölyesi olarak, marka değeri her zaman yükselen bir Yeni Sanayi Sitesi görüyoruz ve görmeye devam edeceğiz.

Çorlu'nun uluslar arası gözde fuar alanlarına da yakın olan Yeni Sanayi Sitesi, sektörün en büyük firmalarının bir arada üretim yaptığı bir bölgedir. Bu firmaların bir arada bulunması ile hem sektörün nabzının birlikte atmasını, hem de iç ticari gelişmesiyle rekabetinin gücünün de görülmesini sağlamaktadır.

Demirciler Sanayi Sitesi, ürettiği hizmet ile metal endüstrisinin yanı sıra metal dışı üretim alanlarında faaliyet gösteren firmalara da yer vermektedir.

Gelecekte mevcut durumdan daha büyük bir üretim ağına sahip olması için birlikte iyi çalışmaların altına imza atacağımız sitenin ülke sanayisine verdiği önemli katkıdan dolayı gururlanıyor, çalışmalarımıza bu moralle devam ediyoruz.

Ferforje

 Ferforje Demir demirin ısıtılarak yada soğuk bir halde, işlenerek şekil verme sanatının genel adıdır. ferforje gerek hazır olarak gereksede ustanın kendi elleri ile hazırlamış olduğu  demirlerin kaynak yardımı ile birleşmesiyle oluşturulan yılların birikiminin ve tecrübenin işle birleşmesidir. Tekirdağ'da  Ferforje işlerinizde hizmetinizdeyiz . Çorlu Ferforje, işlerinde son yıllarda büyük atılımlar yapmıştır, Ferforje üretim fabrikalarının çoğalması Ferforje  sektöründe işlenmiş Ham maddenin Yani demirin çoğalması ürünlerde çeşitlilik sağlamıştır.
    Tekirdağ Ferforje üretiminde fabrikalar büyük rol almkata ve gelişimine yeni makinalar ile devam etmektedir. Ferforje alanındaki bu atılım gelecek dönemlerde Çorlu ferforje firmalarına üstünlük sağlayacaktır .

Ferforje ürünlerin özellikleri
1- Zerafetlidir. görünüş olarak incelikler taşır.
2- Güvenliklidir.dışardan balıkdığında insana güven huzur verir.
3- Dayanıklılıdır.çevresel etkenlere ne olursa olsun güçlü bir dayanım gösterir.
4- Bakımı kolaydır.neredeyse hiç bakım istemez ,
5- Uzun ömürlüdür.yıllardır yeni gibi kalmaktadır ,
6- Çevreye saygılıdır.birçok ortama uyum sağlar ortamı ısıtır sıcaklık verir.