Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

Son derece güvenli ve konforlu bir çözümdür. Teknolojinin gelişimiyle birlikte manuel Kepenkler bitmiş ve Otomatik Kepenk sistemine geçiş yapılmıştır.İşyerleri, mağaza ve depolarınız için hırsızlık olaylarına karşı alınmış tedbirlerin en güvenli ve kesin olan çözümüdür.

Otomatik Kepenk Sistemleri iş yeri, otopark, garaj, mağazalar, bankalarda ve evlerde sıkça kullanılır. Kepenk Sistemleri, galvaniz çelik ve alüminyum olmak üzere ikiye gruba ayrılır. Galvaniz Çelik Kepenk sistemleri güvenliğin daha ön planda olduğu kuyumcu, döviz büroları, bankalar gibi mekânlarda tercih edilirken, alüminyum otomatik kepenksistemleri estetik görüntünün ön planda olduğu mekanlarda tercih sebebidir.

Kepenk Sistemi rüzgâr, yağmur ve sıcakların yarattığı olumsuz koşulları yok eder ve ısı, ses, ışık izolasyonunu sağlar. Son derece güvenliklidir. Evinizde veya dükkânınızda olan maddi ve manevi değerli eşyaların korumasına yardımcı olur.

Evlerin yanı sıra, içerisinde maddi değeri çok fazla olan eşyaların, malların konulduğu işi yerleri veya büyük kapasiteleri depolar içinde bu güvenlik etkileri önemlidir.  Dışarıdan gözlemlenmesine engel olur. Mobilya, elektrik ve elektronik eşyaların satıldığı ya da depolandığı alanları güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı izole eder. Böylece hem malınız zarar görmez hem de estetik bir görüntü kazanmış olur. Özellikle büyük şehirlerde, iş yerinizi dışarıdan gelebilecek sert ve yabancı cisimlerden koruyabilir, tek bir dokunuşla açıp kapatabilirsiniz.

Otomatik kepenk kapılar kullanılacak yere göre ölçümlenip istenilen boyutlarda imal edilmektedir.