Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

2019 yılı itibariyle Tekirdağ Pergola Tente, Çorlu Pergola (pergule) Tente, Mafsallı Tente ve diğer tüm ürünlerimizde siz değerli müşterilerimiz için yeni bir akım oluşturuyoruz. Sektörde öncü firma olarak yaptığımız Araştırma Ve Geliştirme çalışmalarımız ile tente sektörüne yeni bir boyut kazandırmayı kendimize hedef belirliyoruz. Ürün modellerimizde müşteriye özel olarak tasarladığımız pergola tente ve diğer tente ürünlerimizde yüzlerce desen ve renk seçeneklerimiz ile siz değerli müşterilerimize mükemmel yaşam alanları sunuyoruz.

Tekirdağ merkezli Pergola Çorlu bölgesinde bulunan firmamız ile aktif olarak hizmet vermekte olduğumuz Marmara, Trakya, bölgeleri başta olmak üzere Türkiye'nin 81 iline hizmet vermekte olan Patentli markamız ile, geniş ürün yelpazemiz hızlı, kaliteli ve en uygun fiyat politikamız ile Tekirdağ Tente firmaları arasında lider firma vasfını üstlenmekteyiz.

Ürünlerimizin tamir bakım ve satış sonrasında verdiğimiz destek hizmetlerimiz ile kaliteli ve yıllara meydan okuyan sağlamlıkta ürünler ortaya koyarak günden güne hızla büyüyen müşteri Platformumuz ve hizmet alanlarımız ile tente branda sektöründe kaliteli hizmet sunmaktayız.

2018 yılında tercih edilen Pergola tente modellerimiz ve açık alanlarda kullanışlı, pratik, kolay ve hızlı bir şekilde gölgelendirme yapabilen Mafsallı ve Kasetli tente modellerimiz müşterilerimiz tarafından en çok tercih edilen ürünlerimiz oldular. 

Tente’mi Yoksa Branda’mı Tercih Etmeliyim ?

İş yeri Ev veya Farklı bir Mekan , Ürünlerimiz  güneşten, rüzgardan ve yağmurdan korunma sağlar ve açık alanda mükemmel bir alan sağlar ve en iyi sonuçlar için sipariş verilebilir.  Tenteler ve Brandalarımız Teras örtüleri ve geri çekilebilir çatı sistemleri, her türlü ticari  uygulama için kullanılabilir; barlar, oteller, restoranlar, mağazalar, okullar ve ofisler.

Tente Ve branda Tercih olarak mekana göre değişmektedir Eğer Ticari bir gölgelendirme Olarak Düşünürseniz Bu konuda uzman müşteri danışmanlarımız dan bilgi alabilirsiniz Aklınızdaki Soru işaretinin çözümü belkide bizde Tente veya branda  almanın birçok nedeni vardır ve Erişim Tentelerde, kullanım amacınıza uygun olarak seçebileceğiniz birçok seçeneğimiz vardır.


  • Elemanlardan koruma
  • İşlem alanlarınızı maksimize etmek
  • Kurumsal markanızın tanıtımı

 


İşletmeniz için bir hava durumu koruma çözümümüz var. Eğitimli üretici temsilcimiz tarafsız, olgusal ve doğru tavsiyeleri kullanarak uzman tavsiyesi ve bir çözüm sunacaktır. Daha fazla bilgi için lütfen ekibimizle iletişime geçin.


Yerli ürün grubumuzdaki tentelerdeki birçok tente, ticari sektörlerde ikili bir role sahiptir: