Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Telefon

0 282 651 41 40

Adres

Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50

İstanbul Cam Balkon yaptırmaya karar verdiniz ve araştırmalarınıza başladınız zaman karşınıza onlarca firma çıkacak peki tercihimi nasıl yapacağım diyorsanız yazımızı detaylı bir şekilde okumaya devam edebilirsiniz. 

Öncelikle firma seçimlerinde ilk dikkat etmeniz gereken en önemli faktörlerden biri olan firmanın referansları ve firma hakkında yapılan yorumlarıdır. Bunlar size hem cam balkon firması hakkında size ön bilgi hemde yaptıkları işler ile müşterilerine doğru zamanda teslimiyet sağladılar mı? Bu bilgiler doğrultusunda seçimlerinizi daha kolay yapabilme imkanı sağlamış olursunuz.

İstanbul Cam balkon yapan firmalar tercihinde diğer önemli etkenlerden birisi firmanın kurumsallığı dır. Bizler Caner cam balkon olarak uzun yıllardır cam balkon sektöründe kendimize yer edinmiş, daima kendimizi geliştirmiş ve halen gelişmeye devam etmekte olan bir firmayız. Tüm sunduğumuz geniş hizmet ağımız ile Türkiye'nin bir numaralı firması haline gelmiş bulunmaktayız. 

Neden Caner Cam Balkon


Yukarıda yazdığımız gibi bir kaç neden belirtmiş bulunuyoruz. Bunların yanı sıra sizlere bizi tercih ederek elinize geçecek olan imkanlardan biraz da olsa bahsetmeye çalışmak istiyorum.

Garantili İstanbul Cam Balkon Üretimi

Sizlere teslim etmiş olduğumuz Cam Balkonlar sözleşmemiz başladıktan 2 yıl boyunca firmamız tarafından garanti ve teknik destek sağlamaktadır. Herhangi bir sorun yaşadığınız taktirde bizleri arıyorsunuz ve biz size en kısa sürede teknik ekibimizi adreslerinize yollayarak sorununuzu çözümüne ulaştırıyoruz.

Kurumsal Cam Balkon Firmasıyız

Merdiven altı ve patenti olmayan bir firma değiliz kendi patentli ürün markamızla sizlere hizmet vermekteyiz.

Kredi Kartına Taksit

Tüm kredi kartlarına taksit imkanı ile istediğiniz cam balkona sahip olabilirsiniz.


İstanbul Cam Balkon yaptırırken dikkat etmeniz gereken çokça unsur vardır. Tercih ettiğiniz firma, cam balkon montajında kullanılan malzeme, firmanın referansları ve daha önce yaptığı işler, bunlar montaj yaptırmadan önce dikkat etmeniz gereken en önemli başlıklardır.

Caner Cam Balkon sistemleri bu işe yıllarını vermiş ve kendini geliştirerek ilerlemeye devam eden kurumsal bir firmadır. Kullandığımız malzemeler bütünüyle kendi üretimimiz ve kendi markamız etiketli kasalar ve aksesuarlar dan oluşmaktadırlar. Bizleri diğer cam balkon firmalarından ayıran en büyük ve önemli unsur budur. Tamamıyla müşterilerimizin önerileri ve istekleri üzerine revize edilmiş kasalar kullanmaktayız. 
Kısacası cam balkon yaptırmak istiyorsanız, Doğru Yerdesiniz 


Sürme Cam Balkon ile Katlanır Cam Balkonda ki Isı Tasarrufu Ne Orandadır?


Son yıllarda adından çokça söz ettiren cam balkonlar gerçekten ısı tasarrufu konusunda oldukça başarılı çözümler sunmaktadırlar. Fakat cam balkon sistemleri yapısı gereği pek çok hareketli parçanın bir araya gelmesi itibari ile oluşturulmuştur. İki cam balkon modelininde çalışma prensipleri birbirlerinin aynıdır. 

Aralarında ki fark ise; kullanılan malzemelerin yalıtım özelliklerinin birbirlerinden farklı olmasıdır. En önemli farkta tabi ki kullanılan camın ısıcam özellikli olmasıdır.

Standart katlanır cam balkon sistemleriyle, Sürgülü cam balkon sistemlerinin arasında da ısı tasarrufu açısından hissedilebilir bir fark vardır. Yalnız bu fark Katlanır cam balkondan beklenen düzeylerde olacak mıdır? Bu tartışmaya açık bir konudur. Cam balkon uygulamalarının en hassas konusu montajın ne derece kaliteli bir şekilde olduğu ile alakalıdır. İstanbul cam balkon olarak bizim tarafımızdan montajı gerçekleştirilmeyen pek çok cam balkon uygulamalarında gördüğümüz hata; profilin dış çerçevelerinin düzgün bir biçimde kapatılmamasından kaynaklı hatalardır. Bu şekilde yapılan bir montaj sonrası cam balkonların ısı tasarrufuna hiç bir etkisi olmayacaktır. Montajı titizlikle yapılmış standart bir cam balkon sistemi, düzgün montaj yapılmamış cam balkon sisteminden çok daha fazla ısı tasarrufu sağlayacaktır. Yukarıda da değindiğimiz gibi; cam balkon sistemleri pek çok hareketli parçanın bir araya gelmesinden oluşmaktadır. Bu parçaların dikkatle yerleştirilmemesi, aralarında boşluk kalması, cam balkon sisteminin balkonunuza düzgün yerleştirilmemesi gibi durumlarda ısı tasarrufu yeterli düzeyde sağlanamayacaktır.

Cam Balkon Fiyatı Nasıl Hesaplanır ?


Şeffaf 8 mm temperli cam eşiksiz sürme cam balkon: 425 TL/m2

Şeffaf 8 mm temperli cam eşikli sürme cam balkon:  450 TL/m2

8 mm temperli eşikli-eşiksiz: 325 TL/m2 (renkli cam farkı yok)

Renkli cam farkı 25 TL/m2.
Bronz alüminyum farkı 30 TL/m2.
Ral rengi boya farkı 30 TL/m2.
Ahşap desen boya farkı 48 TL/m2.

2019 Cam Balkon Fiyatları Hesaplarken Dikkat !

Bazı balkonlarda kutu profil, köşebent ve benzeri yardımcı malzemeler gerekli olabilir; bu ürünler fiyatlara dahil değildir.

Fiyatlara KDV, montaj, izolasyon ve nakliye dahildir.

Cam cama kilit, fotosel kilit ve benzeri ekstra ürünler fiyatlara dahil değildir.

Firmamız mermer, sıva ve benzeri inşaat işlerini üstlenmemektedir. Bu konuda sadece usta veya firma bulmada yardımcı olmaktayız.